Αρχική Life Style Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/11/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαΐρα.

ΚΡΙΟΣ
Με την έκλειψη την Τρίτη θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Οι εξαπατήσεις δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Τα προσωπικά σας θα επηρεάσει η έκλειψη της Τρίτης , κάποιοι από εσας δεν ξέρετε τι θέλετε από το σύντροφο σας. Στα μέσα της εβδομάδας δεν σκέφτεστε σωστά. Το σαββατοκύριακο θα είναι δημιουργικό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η έκλειψη της Τρίτης θα επηρεάσει την δουλειά και την υγεία σας γιαυτό πρέπει να προσέχετε. Στα μέσα της εβομάδας ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο θα συμετάσχετε σε φιλανθρωπικά έργα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την έκλειψη την Τρίτη θα είστε ανεβασμένοι ερωτικά. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είστε επίσης πολύ δημιουργικοί ακόμα και αν προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις.
ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο και την έκλειψη της Τρίτης είστε προβληματισμένοι και δεν μπορείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Το σαββατοκύριακο αποφύγετε τις συζητήσεις δεν θα υπάρξει λύση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η έκλειψη της Τρίτης επηρεάζει την καθημερινότητα σας, πολλοί απο εσας θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές.Στα επικοινωνιακά σας υπάρχουν ακόμη καθυστερήσεις.
ΖΥΓΟΣ
Με την έκλειψη την Τρίτη θα επηρεαστούν τα οικονομικά σας , και με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις που δεν θα είναι σωστές. Σοβαρές υποθέσεις σας βλέπετε να καθυστερούν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έκλειψη της Τρίτης γίνεται στο ζώδιο σας και επηρεάζει περισσότερο εσας που έχετε γεννηθεί αυτές τις μέρες. Θα δείτε κάποιες αλλαγές στα προσωπικά σας αλλά και στην εμφάνιση σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας το παρασκήνιο δεν θα λείπει και με τον Ερμή ανάδρομο οι πληροφορίες που θα παίρνετε δεν θα είναι σωστές. Το σαββατοκύριακο προσέχετε μην δίνετε αφορμές για σχόλια.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την έκλειψη την Τρίτη θα ασχοληθείτε με τα κοινωνικά ενω οι εξαπατήσεις δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πολύ ευαίσθητοι.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η έκλειψη Ηλίου την Τρίτη είναι αντιφατική για εσας. Σας απασχολεί η καριέρα σας και δεν μπορείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή.
ΙΧΘΥΕΣ
Με την έκλειψη την Τρίτη θα κάνετε σχέδια για ταξίδια ,σπουδές,και πνευματικά θέματα. Καθυστερήσεις είναι δυνατόν να υπάρξουν ενώ το σαββατοκύριακο θα είναι ρομαντικό και δημιουργικό.

Προηγούμενο άρθροΑνταπάντηση Γιάννη Γεωργάκη στο Δήμαρχο Λευκάδας
Επόμενο άρθροΔιάλογοι γονέων – 2η συνάντηση