Αρχική Μόνιμες Στήλες Ομορφιά Καλλίγραμμο σώμα για πάντα.

Καλλίγραμμο σώμα για πάντα.

0
boutique-olivia-2013-hero

boutique-olivia-2013-hero

Το αδυνάτισμα και η σύσφιξη δεν είναι υπόθεση μόνο του καλοκαιριού.

Τώρα που το καλοκαίρι έχει φθάσει πια στο τέλος του, καλό είναι να μην παραμελήσετε το σώμα σας όλο το χειμώνα και διαπιστώσετε ξαφνικά την επόμενη άνοιξη ότι χρειάζεστε άμεσα δίαιτα και σύσφιξη, προκειμένου να εμφανιστείτε ξανά στην παραλία.

Αυτό που θα σας διατηρήσει σε καλή κατάσταση όλο το χρόνο, είναι φυσικά η άσκηση, την αποτελεσματικότητα της οποίας μπορείτε να ενισχύσετε με την εφαρμογή λιποδιαλυτικών προϊόντων.

Σας παραθέτουμε ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, για τη μόνιμη διατήρηση ενός σώματος όμορφου και υγιούς:

– Χρησιμοποιείτε τα αδυνατιστικά προϊόντα σε καθαρό και απολεπισμένο δέρμα για πιο καλή απορρόφηση.

– Όταν εφαρμόζετε τα αδυνατιστικά προϊόντα προσέξτε τη διατροφή σας: Μειώστε υδατάνθρακες, λίπη, ζάχαρη, αλάτι και αλκοόλ. Αντίθετα, τρώτε περισσότερα φρούτα, λαχανικά και τροφές πλούσιες σε ίνες.

– Η τακτική σωματική άσκηση είναι το άλφα και το ωμέγα του σωστού αντικυτταριδικού τρόπου ζωής. Ο στόχος είναι όχι τόσο το χάσιμο κιλών, αλλά η τόνωση της κυκλοφορίας. Επιτυγχάνεται με αεροβική, περπάτημα ή τζόγκινγκ που επαναλαμβάνονται συχνά και πάντα με μέτρο.

– Οι βιταμίνες C και Ε βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας.

– Πίνετε ένα με δύο λίτρα νερό την ημέρα και ροφήματα από βότανα και μυρωδικά με ειδικές ιδιότητες, όπως ο μαϊντανός, το φασκόμηλο, η κανέλα, η μέντα, το θυμάρι και το τζίντζερ.

– Συνηθίστε την απολέπιση και το σκληρό τρίψιμο της επιδερμίδας κατά το ντους. Εκτός από το να αναζωογονεί τις αισθήσεις,, τονώνει και συσφίγγει το δέρμα.

Συμβουλές από το «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΙΤΑΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΒΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.» που επιμελήθηκε η κα Γκικοπούλη Σοφία, υπεύθυνη του τμήματος αισθητικής του κέντρου. Στο χώρο μας μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε θεραπεία ή να προμηθευτείτε οποιοδήποτε προϊόν σας ενδιαφέρει.

Προηγούμενο άρθροΤα ζώδια από την Ζαΐρα
Επόμενο άρθροΗλεκτρονική ψηφοφορία ενάντια στις ιχθυοκαλλιέργειες σε Κάλαμο και Καστό