Αρχική Μόνιμες Στήλες Ομορφιά Φροντίζουμε το δέρμα μας όσο πρέπει?

Φροντίζουμε το δέρμα μας όσο πρέπει?

0

 Γιατί χρειάζεται να φροντίζουμε το δέρμα μας;

Για τον ίδιο λόγο που είναι απαραίτητες οι ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις: για καλύτερη υγεία!

Το δέρμα αποτελεί ζωτικό μέρος του οργανισμού σας (για την ακρίβεια, το μεγαλύτερο όργανο), που μας προασπίζει από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις και τις ακραίες θερμοκρασίες. Συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών από το σώμα. Μπορεί και θεραπεύει κοψίματα, εκδορές και γρατσουνιές, με τη συνεχή ανανέωσή του. Με απλά λόγια, το δέρμα διατηρεί τα άσχημα συστατικά έξω και τα καλά μέσα.

Γιατί λοιπόν, λατρεύετε πιο πολύ τα μαλλιά και τα νύχια σας – τα δύο αυτά μη ζωτικά μέρη του σώματός σας;

Το δέρμα σας χρειάζεται προσωπική φροντίδα όχι μόνο από εσάς αλλά και από  επαγγελματία – δηλαδή από έναν ειδικό στη φροντίδα του δέρματος.

Οι ειδικοί φροντίδας του δέρματος  είναι πιστοποιημένοι, εντατικά εκπαιδευμένοι πάνω σε θέματα υγείας του δέρματος, στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων και την παροχή επαγγελματικών και εξειδικευμένων θεραπειών δέρματος ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το δέρμα του καθενός μας ξεχωριστά.

Έχουν τις απαντήσεις για τα πιο πιεστικά προβλήματα στη φροντίδα του δέρματός σας. Ξέρουν τον τρόπο για την παροχή πραγματικά εμφανών αποτελεσμάτων. Είναι οι καλύτεροι στο είδος τους και έχουν πάθος σε ότι αφορά την περιποίηση του δέρματός σας.

Το καλύτερο δέρμα ξεκινά με το πιο υγιές δέρμα και το υγιές δέρμα αρχίζει με την φροντίδα του ειδικού φροντίδας του δέρματος  ο οποίος θα χρησιμοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα.. Απολαύστε το πιο υγιές δέρμα που είχατε ποτέ!

Ευχαριστούμε για τις συμβουλές το Βeauty&Diet by Ελευθερία Κολυβά.

Eπιστημονικήυπεύθυνη :Λάζαρη Σοφία

Προηγούμενο άρθροΣε Αθήνα και Μετέωρα ο Φίλανδρος…
Επόμενο άρθροΧωροθέτηση και έγκριση περιβαλλοντικών όρων καταφυγίου τουριστικών σκαφών στον όρμο Αθερινού Δ. Μεγανησίου.