Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 22 – 28 Δεκεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Με την Νέα Σελήνη την Δευτέρα θα κάνετε καινούργια επαγγελματικά βήματα.Στα μέσα της εβδομάδας  οι ανατροπές δε θα λείπουν στα σχέδια σας. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε λαμπεροί.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την χριστουγεννιάτικη εβδομάδα θα προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Πιθανόν να κάνετε κάποιο ταξίδι. Την ημέρα των Χριστουγέννων οι έντονες συζητήσεις δε θα λείπουν.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Πιθανόν να κάνετε συζητήσεις και να αναστατωθείτε. Παρόλα αυτά θα είστε ερωτικοί.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη θα προκύψουν αλλαγές στις σχέσεις σας. Την ημέρα των Χριστουγέννων θα κάνετε συζητήσεις για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας θα έχουν ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμένατε. Το σαββατοκύριακο θα χαλαρώσετε.
ΛΕΩΝ
Την χριστουγεννιάτικη εβδομάδα θα την περάσετε με το σύντροφο σας. Την ημέρα των Χριστουγέννων θα κάνετε συζητήσεις για τη δουλειά σας και θα αναστατωθείτε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Νέα Σελήνη την Δευτέρα θα αλλάξετε οτιδήποτε δεν σας αρέσει στην ερωτική σας ζωή. Την ημέρα των Χριστουγέννων συζητήσεις που θα κάνετε θα σας αναστατώσουν. Το σαββατοκύριακο θα είστε ρομαντικοί.
ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας θα φέρει αλλαγές στα οικογενειακά σας θέματα. Τα Χριστούγεννα μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο θα είναι ρομαντικό.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα των Χριστουγέννων θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να αναστατωθείτε με συζητήσεις που θα κάνετε. Το σαββατοκύριακο θα έχετε ρομαντική διάθεση.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε συζητήσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Πιθανόν να λάβετε κάποιες ειδήσεις και να νιώσετε αμηχανία. Τα Χριστούγεννα θα τα περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε νέα ξεκινήματα. Τα Χριστούγεννα θα κάνετε συζητήσεις και μπορεί να αναστατωθείτε. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε ρομαντικά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη θα θελήσετε να χαλαρώσετε. Στα μέσα της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ξεχωριστοί. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα.
ΙΧΘΥΕΣ
Με την Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας , θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Τα Χριστούγεννα θα κάνετε έντονες συζητήσεις και θα παρεξηγηθείτε. Το σαββατοκύριακο θα είναι ρομαντικό.
Προηγούμενο άρθροΜαμά… τελικά υπάρχει Άγιος Βασίλης;
Επόμενο άρθροΚοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΕΟΣ Πρέβεζας στο Μέτσοβο