Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 10-16 Φεβρουαρίου.

ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή ανάδρομο αυτή την εβδομάδα δύσκολη θα είναι η επικοινωνία με τα αγαπημένα πρόσωπα και πιθανόν να παρεξηγηθείτε. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο η διάθεση σας θα είναι ερωτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η προσωπική σας ζωή δεν θα είναι και η καλύτερη , απομακρύνεστε από το σύντροφο σας ή από κάποιο συνεργάτη σας. Η Πανσέληνος του σαββατοκύριακου θα σας κάνει να μείνετε σπίτι και να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας ενώ κάποια σχέδια σας για ένα ταξίδι δεν προωθούνται. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα είστε αισθησιακοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα ερωτικά σας δύσκολα και με τη Σελήνη στο ζώδιο σας στην αρχή της εβδομάδας δε θα μπορέσετε να δείτε τα πράματα πιο ξεκάθαρα. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα έχετε μια περίεργη συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσει η οικογένεια σας και πολλοί από εσάς θα θέλετε να μείνετε μόνοι και να κάνετε έναν απολογισμό. Το σαββατοκύριακο η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο σας και θα είστε γοητευτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας οι φίλοι θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίζουν , δε θα λείπει όμως και η αυστηρή συμπεριφορά από αγαπημένα πρόσωπα. Η Πανσέληνος του σαββατοκύριακου θα ανεβάσει τη διάθεση σας.

ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα συγκρουστείτε με το σύντροφο σας . Επίσης κάποιο σχέδιο σας δεν προωθείται. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα είστε πιο δυναμικοί θα αναλάβετε πρωτοβουλίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχετε οικογενειακά προβλήματα , κάποιοι δεν συμφωνούν με τα σχέδια σας. Η Πανσέληνος σας βρίσκει εκνευρισμένους , στηριχτείτε στους φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά για σας με μελαγχολία και να είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας. Με την ανάδρομη επιστροφή στον Υδροχόο από την Πέμπτη θα δείτε ότι τα σχέδια σας δεν προωθούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οικονομικά προβλήματα θα έχετε στην αρχή της εβδομάδας. Το σαββατοκύριακο θα ρισκάρετε στο χώρο της δουλειάς σας με αμφίβολο αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η επικοινωνία θα είναι δύσκολη και τα λάθη στο χώρο της δουλειάς σας δε θα λείπουν. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας από την Πέμπτη ανατρέπονται οι αποφάσεις που είχατε πάρει τον προηγούμενο μήνα , κάνετε αναθεωρήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας τα σχέδια σας βρίσκουν εμπόδια ,ζητάτε τη βοήθεια των φίλων σας. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας και δεν εμπλέκετε τα οικονομικά στη σχέση σας.

Προηγούμενο άρθροΕλπίδες: Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας της ΝΟΔΕ Λευκάδας