Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 5 – 11 Αυγούστου.

ΚΡΙΟΣ
Στα μέσα της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη αισιόδοξα θα είναι τα πράματα για τα συναισθηματικά σας . Το σαββατοκύριακο πιθανόν να απαγοητευτείτε από κάποιες ειδήσεις που θα ακούσετε. Προστατεύστε τη σχέση σας από εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Νέα Σελήνη την Τετάρτη θα κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας . Προς το τέλος της εβδομάδας οι μέρες θα είναι ερωτικές. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να στεναχωρηθείτε με κάποια συζήτηση που θα κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα μέσα της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη θα προωθήσετε τα σχέδια σας. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Το σαββατοκύριακο μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας ενώ διαφωνίες για αυτά με αγαπημένα πρόσωπα δε θα λείπουν.

ΛΕΩΝ
Με την Νέα Σελήνη την Τετάρτη αλλαγές θα συμβούν στη ζωή σας, θα αλλάξει η συμπεριφορά σας καθώς και η εμφάνιση σας.Το σαββατοκύριακο δύσκολες θα είναι οι συζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε πολλοί από εσάς να μείνετε μόνοι. Προς το τέλος της εβδομάδας θα γίνετε πιο κοινωνικοί. Το σαββατοκύριακο οι συναντήσεις με συγγενείς και φίλους σας απογοητεύουν.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε νέες γνωριμίες , θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα αλλά το σαββατοκύριακο θα απογοητευτείτε. Συζητήσεις με φίλους σας αποκαρδιώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας , σας φέρνει καινούργια ξεκινήματα στο χώρο της δουλειάς σας αρκεί να έχετε κάνει τις σωστές επιλογές. Το σαββατοκύριακο η επικοινωνία δεν ευνοείται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Νέα Σελήνη την Τετάρτη ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές. Το σαββατοκύριακο προσέξτε την συμπεριφορά σας. Το παρασκήνιο δεν θα λείπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά σας θα είναι καλύτερα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πόσωπα. Το σαββατοκύριακο μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει αλλαγές στην προσωπική σας ζωή , πιθανόν να κάνετε μια νέα σχέση ή συνεργασία. Το σαββατοκύριακο προσοχή στις συζητήσεις και οργανώστε τις μετακινήσειςσας.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα τα εργασιακά σας θέματα και η υγεία σας πάνε καλύτερα. Παρόλο αυτά θα δείτε τα σχέδια σας ότι δεν γίνονται κατανοητά από τους συνομιλητές σας.

Προηγούμενο άρθροΒίντεο από την καλοκαιρινή συναυλία της ΦΕΛ
Επόμενο άρθροΗ υποδοχή του λειψάνου του Αγ. Νικολάου στην Ιρά