Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 9 – 15 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η ένταση ή ένας πιθανός χωρισμός δε θα λείπει. Στα μέσα της εβδομάδας σκέφτεστε πιο χαλαρά. Το σαββατοκύριακο είστε ανανεωμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση στη σχέση σας ,στο γάμο ή σε μια συνεργασία σας. Ακόμη και με άτομα της οικογένεια σας μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση. Προσέξτε πως μιλάτε γιατί μπορεί να χειροτερέψετε την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας έχετε κάνει το πρόγραμμα σας , οι εντάσεις όμως δε θα λείπουν. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά περίεργα , οικονομικά προβλήματα μπορεί να επηρεάσουν και τα προσωπικά σας. Το σαββατοκύριακο εκφράστε τα συναισθήματα σας , προσέξτε όμως τα λόγια σας.

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας η ένταση με άτομα της οικογένειας σας δεν θα λείπει , προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε δραστικά μέτρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προσέξτε την υγεία σας , το παρασκήνιο δε θα λείπει. Το σαββατοκύριακο θα προκαλέσετε ζήλιες και πάθη.

ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, προσπαθείστε να μην μπλέξετε φιλικά πρόσωπα γιατί μπορεί να συγκρουστείτε. Το σαββατοκύριακο οι εκπλήξεις δε θα λείπουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας η Σελήνη είναι στο ζώδιο και εσείς είστε ευαίσθητοι παρόλο την ένταση των ημερών. Το σαββατοκύριακο τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα παρόλο που μπορεί κάποιοι να σας πληγώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας προσέχετε την υγεία σας , μακριά από εντάσεις. Τα σχέδια σας δυσκολεύονται να πραγματοποιηθούν. Το σαββατοκύριακο θα δραστηριοποιηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση και ατυχήματα. Προσέξτε και τα οικονομικά σας μην κάνετε λάθος επιλογές. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί και ρομαντικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι εντάσεις με το σύντροφο σας ή με σημαντικά πρόσωπα δεν θα λείπουν στην αρχή της εβδομάδας. Προσέξτε την υγεία σας και από ατυχήματα. Το σαββατοκύριακο με διάφορους τρόπους θα αποφύγετε τα προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας τα σχέδια σας καθυστερούν και είστε μες στην ένταση και τον εκνευρισμό. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας. Το σαββατοκύριακο θα είστε ρομαντικοί. Μην συζητήσετε με φίλους γιατί μπορεί να απογοητευτείτε.

Προηγούμενο άρθροΚαθάρισαν το μονοπάτι από την Νικιάνα στους Σκάρους οι εθελοντές
Επόμενο άρθροΌλη η αλήθεια για το Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ της Λευκάδας