Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/12/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαΐρα.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας είστε υπερβολικοί. Δυσκολίες θα συναντήσετε στις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντος σας. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα κάνετε κάποια έξοδα. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσει η δουλειά σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με την συμπεριφορά σας να είναι υπερβολική. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Το σαββατοκύριακο θα χαλαρώσετε και θα κάνετε όμορφες συναντήσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με την δουλειά σας και τα οικονομικά σας. Το παρασκήνιο δεν θα λείπει. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.
ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο σας και να είστε το κέντρο της προσοχής αλλά και υπερβολικοί. Οι φίλοι θα σας κάνουν να πάρετε κάποιες αποφάσεις που σε άλλη περίπτωση δεν θα τις πέρνατε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό το διάστημα σας απασχολούν τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας. Οι πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σας σας κάνουν να παραμερείτε την οικογένεια σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη με την Σελήνη στο ζώδιο σας είστε ευαίσθητοι.
ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα σας απασχολούν τα οικονομικά και η οικογένεια σας. Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε κάποιες ενέργειες απερίσκεπτες χρειάζεται όμως για να ξεφύγετε από τις πολλές υποχρεώσεις σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας απασχολήσουν τα συναισθηματικά σας. Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε κάποια έξοδα περιττά ενώ το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε συναιοσθηματικοί.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρόλο που έχετε γενέθλια αυτό το διάστημα δυσκολίες αντιμετωπίζετε στην σχέση σας με το σύντροφο σας. Του δίνετε μεγάλη αξία και θα απαγοητευτείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με την δουλειά σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Άρη στο ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα θα είστε δραστήριοι. Προσοχή σε ατυχήματα. Στα μέσα της εβδομάδας τα σχέδια σας προωθούνται.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά και οι επαγγελματικές σας σχέσεις. Στα συναισθηματικά σας είστε υπερβολικοί.
ΙΧΘΥΕΣ
Ασχολούμενοι με την δουλειά σας αυτή την εβδομάδα θα παραμελήσετε την οικογένεια σας. Είστε όμως επικοινωνιακοί και έτσι οι σχέσεις σας θα εξελιχθούν ομαλά.

Προηγούμενο άρθροΡεμπέτικη βραδιά του Οδυσσέα στο Νυδρί
Επόμενο άρθροΔύο «ροζ» φύλλα αγώνα για την Νίκη Λευκάδας!!!!