Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/12/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαΐρα.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η υπερβολή και η ανακρίβεια δεν θα λείπει. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να ερωτευτείτε και τα συναισθήματα σας να είναι έντονα. Την Πέμπτη με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ανεβασμένοι ερωτικά. Το σαββατοκύριακο θα γίνετε συναισθηματικά ακραίοι.
ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προσέξτε σε οτι σας λένε για το πως θα αποκτήσετε γρήγορα κέρδη. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Το σαββατοκύριακο από τη μια θα είστε ρομαντικοί και από την άλλη θα είστε υπερβολικοί με τα οικονομικά σας. Την Κυριακή με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδας προσέξτε το λόγο σας ,οι υπερβολές δεν θα λείπουν. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας εκπλήξουν. Το σαββατοκύριακο τα συναισθήματα σας θα είναι παράφορα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με παρασκήνιο . Στα μέσα της εβδομάδας σημαντικά πρόσωπα θα ενθουσιαστούν με το τι μπορείτε να κάνετε. Το σάββατο θα ασχοληθείτε με τη φιλανθρωπία ενώ την Κυριακή θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.
ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις με τους φίλους σας και πιθανόν να σας κουράσουν.Την Τετάρτη θα ενθουσιαστείτε με κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και δεν τις περιμένατε. Το σαββατοκύριακο τα συναισθηματικά ξεσπάσματα δεν θα λείπουν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το να είστε υπερβολικοί και όλη την εβδομάδα να νιώθετε μπερδεμένοι ανάμεσα στην δουλειά και την οικογένεια σας. Το σάββατο ο σύντροφος σας θα σας στηρίξει ενώ την Κυριακή θα νιώσετε πάλι μπερδεμένοι.
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις οι οποίες θα σας κάνουν να σκέφτεστε με υπεραισιοδοξία. Στα μέσα της εβδομάδας οι εκπλήξεις απο το σύντροφο σας δεν θα λείπουν. Μέχρι το σάββατο ασχοληθείτε μαζί του. Την Κυριακή θα είστε υπερβολικοί στα συναισθήματα σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στα οικονομικά σας ενώ οι υπερβολές και οι παγίδες δεν θα λείπουν. Η οικογένεια σας θα σας βοηθήσει. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι καλές μέρες και το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ενώ η Αφροδίτη και ο Ερμής είναι στο ζώδιο σας οι υπερβολές και οι ειδήσεις που δεν είναι αληθινές δεν θα λείπουν. Στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε εκπλήξεις ή θα νιώσετε πρωτόγνωρα και θα ενθουσιαστείτε. Την Κυριακή προσέξτε γιατί οι σχέσεις σας θα έχουν προβλήματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους και τους συγγενείς σας. Το παρασκήνιο δεν θα λείπει όλη την εβδομάδα και θα σας αναστατώσει. Προσέξτε μην δίνετε αφορμές για να σας σχολιάσουν. Την Παρασκευή ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας και ξεκινούν τα γενέθλια σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε πολλές συναντήσεις και πολλές θα είναι οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Πιθανόν κάποιες συναντήσεις με φίλους ή ομάδες να έχουν κάποια υπερβολή. Η Τετάρτη είναι μια μέρα με ευχάριστες εκπλήξεις.
ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα σας απασχολούν η δουλειά και η οικογένεια σας. Είστε σε μια διαρκή κίνηση για να τα προλάβετε όλα με αποτέλεσμα να γίνεστε υπερβολικοί. Το σάββατο θα ασχοληθείτε με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Την Κυριακή τα συναισθήματα σας φτάνουν στα άκρα.

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήρια από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ
Επόμενο άρθροΤι κάνατε στην Γερμανία κε Σπύρου; ή αλλιώς “Τι ζητάει η αλεπού στο παζάρι;”