Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από τη Ζαϊρα

Τα ζώδια από τη Ζαϊρα

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαϊρα

ΚΡΙΟΣ

 

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Οι επικοινωνιακές σχέσεις ευνοούνται ενώ τα απρόβλεπτα δεν θα λείπουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλη την εβδομάδα θα κάνετε συζητήσεις που αφορούν τα οικογενειακά σας θέματα. Να έχετε επιφυλάξεις σε όποιες υποσχέσεις παίρνετε ακόμα και από τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά δύσκολα αλλά προς το τέλος της τα πράγματα θα είναι καλύτερα.Από την Τετάρτη με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία η συναισθηματική σας ζωή θα μπει σε μια τάξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας προσοχή στο παρασκήνιο. Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανόν να κάνετε μια μυστική συνάντηση.

ΛΕΩΝ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους συγγενείς σας. Την Παρασκευή θα απαγοητευτείτε από γεγονότα που δεν τα περιμένατε. Παρόλα αυτά η παρέα και η συζήτηση με ένα φίλο σας θα σας δώσει χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πολύ ευαίσθητοι. Στη σχέση με το σύντροφο σας υπάρχει ανασφάλεια. Στο τέλος της εβδομάδας θα βγουν όλα τα απωθημένα σας.

ΖΥΓΟΣ

Την Τρίτη με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε το κέντρο της προσοχής. Την Παρασκευή θα έχετε δυσκολίες με την οικογένεια σας. Θα βρεθείτε με τους φίλους σας και θα περάσετε όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Τετάρτη με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία θα βελτιώσετε τις οικονομικές σας σχέσεις. Το σαββατοκύριακο τα απρόοπτα δεν θα λείπουν και δύσκολα θα ελέγξετε το ένστικτο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενώ το περασμένο διάστημα η προσωπική σας ζωή δεν είχε σταθερότητα τώρα με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία από την Τετάρτη θα καταλήξετε για το πως νιώθετε για το σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην αρχή της εβδομάδας τα σχέδια σας προωθούνται. Το σαββατοκύριακο η ζήλεια και η ένταση δεν θα λείπουν. Εξελίξεις που δεν τις περιμένατε θα έχετε στην οικογένεια σας. Πιθανόν να λάβετε καλές ειδήσεις από το χώρο της δουλειάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τα σχέδια σας να προωθούνται. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το κυβερνήτη σας στο ζώδιο σας η παραπλάνηση δεν θα λείπει. Πρέπει να είστε αντικειμενικοί στις επιλογές σας. Το σαββατοκύριακο προσέξτε τις αγορές σας.