Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 18 – 24 Φεβρουαρίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στα σχέδια σας ,παραμείνετε ψύχραιμοι. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας , το σπίτι σας . Πολλοί θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.Θα προωθήσετε τα σχέδια σας. Το σαββατοκύριακο θα προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις , θα βρεθείτε με τους φίλους σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας , θα κάνετε συζήτήσεις με κάποια ένταση , προσπαθείστε να είστε ήρεμοι. Ακόμη θα βρεθείτε και με τους φίλους ή τους συγγενείς σας. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας ενώ καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις δεν θα λείπουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο σας , θα είστε στο κέντρο της προσοχής και μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Στα μέσα της εβδομάδας ρυθμίστε τα οικονομικά σας θέματα ενώ τα εμπόδια δεν θα λείπουν από τη δουλειά σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι έντονο κοινωνικά και με ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα θελήσετε να μείνετε μόνοι , να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Στα μέσα της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πιο ανεβασμένοι , ευαίσθητοι και θα κάνετε όνειρα. Το σαββατοκύριακο αλλαγές θα κάνετε στο χώρο της δουλειάς σας και θα ασχοληθείτε και με τα περιουσιακά σας θέματα. Επίσης λύσεις θα δώσετε σε οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα προωθήσετε τα οικονομικά σας , θα είστε δραστήριοι και θα βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε πολύ καλές ιδέες για τα οικονομικά σας , η τύχη είναι μαζί σας αρκεί να έχετε το μυαλό σας ανοιχτό. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ανεβασμένοι . Προσέξτε την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσει η δουλειά σας η οποία βελτιώνεται. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά και τη σχέση σας στα οποία υπάρχει ένα αβέβαιο κλίμα και οι απογοητεύσεις δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας θα περάσετε όμορφα . Οι καθυστερήσεις δεν θα λείπουν ενώ προσέξτε την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους ή τους συγγενείς σας. Θα φορτωθείτε με πολλές ευθύνες και αυτό θα σας κουράσει. Επίσης θα δείτε ότι οι κόποι σας στο χώρο της δουλειάς σας δεν πήγαν χαμένοι. Το σαββατοκύριακο θα διασκεδάσετε παρέα με φίλους και πιθανόν να έχετε συναντήσεις από το παρελθόν. Προσοχή στο παρασκήνιο γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τον Ήλιο στους Ιχθύες θα διασκεδάσετε και θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Τα εμπόδια δεν θα λείπουν. Στα μέσα της εβδομάδας τα σχέδια σας προωθούνται , θα προγραμματίσετε κάποια ταξίδια και θα είστε πιο ευαίσθητοι και φιλάνθρωποι. Το σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσει η δουλειά σας αλλά και τα ερωτικά σας που είναι μία πάνω και μία κάτω και με τις προκλήσεις πολλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι την οικογένεια , το γάμο ή τη σχέση σας. Πιθανόν να γίνει πιο σοβαρή και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Το σαββατοκύριακο θα δείτε ότι στο χώρο της δουλειάς σας τα πράγματα βελτιώνονται .Θα είστε ανεβασμένοι και θα θελήσετε να κάνετε πράγματα που δεν τα έχετε ξανακάνει. Προσοχή στις εξαπατήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είστε πιο επικοινωνιακοί.Προσέξτε την υγεία σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα καταφέρετε να βελτιώσετε και τις προσωπικές σας σχέσεις. Μην πάρετε όμως σοβαρές αποφάσεις. Το σαββατοκύριακο η ένταση δεν θα λείπει , προβλήματα με την επικοινωνία και κάποια θέματα δεν θα έχουν την έκβαση που θα θέλατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την ερωτική σας διάθεση ανεβασμένη. Θετικές οι εξελίξεις στις σχέσεις σας . Μην κάνετε έξοδα. Στα μέσα της εβδομάδας καλό το κλίμα στο χώρο της δουλειάς σας ,πιθανόν να βρείτε δουλειά ενώ τα σχέδια σας προωθούνται. Το σαββατοκύριακο θέλετε να χαλαρώσετε και θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας ή με τις συνεργασίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας ενώ καθυστερήσεις σε ταξίδια δεν θα λείπουν. Στα μέσα της εβδομάδας προσοχή σε εξαπατήσεις. Θα είστε δημιουργικοί και θα αξιοποιήσετε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο. Το σαββατοκύριακο θα είστε εκνευρισμένοι και έχετε την ανάγκη να αποδράσετε. Λάθη και καθυστερήσεις με τον Ερμή ανάδρομο.

Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στην απεργία
Επόμενο άρθροΧορός Βορειοηπειρωτών Λευκάδας