Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 21 – 27 Οκτωβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Mε τον Ερμή ανάδρομο αυτή την εβδομάδα θα καθυστερήσουν οι υποθέσεις σας που αφορούν τα οικονομικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Το σαββατοκύριακο θα είστε πιο αισιόδοξοι και θα περάσετε όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ότι είχατε αποφασίσει να κάνετε ή να πάτε κάπου τώρα με τον ανάδρομο Ερμή δεν γίνεται. Το σαββατοκύριακο θα αναδείξετε το ταλέντο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή ανάδρομο όλη αυτή την εβδομάδα λίγα από τα σχέδια σας θα υλοποιηθούν. Και με την Σελήνη στο ζώδιο σας τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχετε πιο ανεβασμένη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα σχέδια που είχατε προγραμματίσει να κάνετε με τον Ερμή ανάδρομο θα καθυστερήσουν. Το σαββατοκύριακο θα είστε ρομαντικοί και δημιουργικοί.

ΛΕΩΝ
Η οικογένεια σας σας απασχολεί αυτό το διάστημα. Με τον Ερμή όμως ανάδρομο σημαντικές συζητήσεις καθυστερούν ενώ οι παρεξηγήσεις δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε λαμπεροί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Άρη ακόμη στο ζώδιο σας είστε ενεργητικοί και νευρικοί. Με τον Ερμή ανάδρομο η επικοινωνία είναι δύσκολη. Κάνετε υπομονή. Το σαββατοκύριακο θα είστε ρομαντικοί.

ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή ανάδρομο η επικοινωνία πάνω στα οικονομικά σας θα είναι δύσκολη. Η διάθεση σας όμως θα είναι ανεβασμένη. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας και έτσι η επικοινωνία θα είναι δύσκολη. Το σαββατοκύριακο θα είστε ρομαντικοί και θα δείξετε τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε όμορφα στο σπίτι σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία θα είναι δύσκολη με τον Ερμή ανάδρομο. Προς το τέλος της εβδομάδας η διάθεση σας ανεβαίνει . Αναδείξτε το ταλέντο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα είναι δύσκολο να κάνετε συζητήσεις και συναντήσεις που να αφορούν τα επαγγελματικά σας. Στα μέσα της εβδομάδας τα συναισθηματικά σας είναι καλά. Το σαββατοκύριακο οικονομικές ανταμοιβές δεν θα λείπουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις δεν θα λείπουν αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή ανάδρομο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε ρομαντικά.

Προηγούμενο άρθροΔιαμαρτυρία-Καταγγελία από τον Πανλευκάδιο
Επόμενο άρθροΕκδρομή σε Σπάρτη, Μονεμβασιά, Γύθειο και Σπήλαια Διρού