Αρχική Ζώδια Τα ζώδια απο τη Ζαϊρα

Τα ζώδια απο τη Ζαϊρα

Οι προβλέψεις της εβδομάδας απο τη Ζαϊρα

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας τα απρόοπτα πολλά ενώ με την Νέα Σελήνη θα τακτοποιήσετε τις σχέσεις σας είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Τα εμπόδια,οι ζήλιες,οι φοβίες δεν θα λείπουν.
ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα προκύψουν δυσκολίες. Προσοχή στο χώρο εργασίας σας και στο τρόπο που χειρίζεστε το λόγο. Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα καλυτερεύουν χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξουν ανατροπές.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι κοινωνικές σας επαφές,οι σχέσεις σας με τους φίλους σας δεν είναι σταθερές αυτή την εβδομάδα. Στη συνασθηματική σας ζωή οι ζήλιες και οι εντάσεις δεν θα λείπουν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στο οικογενειακό σας χώρο. Πολλές οι ανατροπές με παράπονα και απωθημένα.
ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσει η καθημερινότητα σας και οι σχέσεις με τα άτομα που συναναστρέφεστε. Τα εμπόδια δεν θα λείπουν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανατρεπτική θα είναι αυτή η εβδομάδα. Προσοχή στα οικονομικά σας να είστε συνεπείς για να μην έχετε προβλήματα στις σχέσεις σας.
ΖΥΓΟΣ
Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα δεν μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε. Εξαιτίας της ανασφάλειας σας δημιουργείτε πολλά εμπόδια.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όλη την εβδομάδα θα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και μελαγχολικοί. Οι ανασφάλειες και τα διλήμματα δεν θα λείπουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλές οι δυσκολίες αυτή την εβδομάδα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες. Πολλά επίσης τα εμπόδια και οι πιέσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας πολλές οι δυσκολίες. Πιθανόν παράπονα και από το σύντροφο σας. Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα καλυτερεύουν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια ανατρεπτική εβδομάδα σας περιμένει. Πολλοί θέλετε να μείνετε μόνοι.
ΙΧΘΥΣ
Προσοχή πως θα χειριστείτε τα οικονομικά και τα κληρονομικά σας. Βοήθεια δεν έχετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας.