Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2014/03/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 10 – 16 Μαρτίου.

 
ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η επικοινωνία θα είναι δύσκολη. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε πολύ ενέργεια. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα ασχοληθείτε με τα χόμπι σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας η σχέση με το σύντροφο σας ή με κάποιο συνεργάτη σας θα την διακατέχει ψυχρότητα .Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις , οι ζωηρές συζητήσεις δε θα λείπουν .
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδας μια συνάντηση που θα κάνετε θα παγώσει μια σχέση σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε σημαντικές δουλειές και συζητήσεις πού ενδιαφέρουσες. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα μπείτε στο δίλημμα οικογένεια ή καριέρα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορεί να απογοητευτείτε από ειδήσεις που θα πάρετε και θα αφορούν τη δουλειά σας. Στα μέσα της εβδομάδας αγαπημένα πρόσωπα είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν. Το σαββατοκύριακο η Πανσέληνος θα σας φέρει κοντά στους δικούς σας ανθρώπους.
 
ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα θελήσετε να μείνετε μόνοι, πιθανόν να συγκρουστείτε με τα πρόσωπα της οικογένειας σας. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα και θα αναστατωθείτε , θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με δυσκολίες στις σχέσεις σας με φίλους ή συγγενείς , προσπαθείτε να μείνετε ψύχραιμοι. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε πιο οργανωτικοί. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας θα είστε στο κέντρο της προσοχής.
 
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα απογοητευτείτε από ειδήσεις που θα λάβετε και θα αφορούν τα οικονομικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε ζωηρές συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα θελήσετε να απομονωθείτε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας το σπίτι και η οικογένεια σας θα σας προβληματίσει. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε παρασκηνιακές συζητήσεις και θα σας δώσουν ωραίες ιδέες. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας οι εκπλήξεις από αγαπημένα πρόσωπα δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα το περάσετε ρομαντικά και ερωτικά. 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έρθετε σε σύγκρουση με φιλικά πρόσωπα που όμως προς το τέλος της εβδομάδας θα τα ξαναβρείτε. Την Παρασκευή θα πάρετε κάποιες ειδήσεις για τα οικονομικά σας και θα νιώσετε καλύτερα. Η Πανσέληνος την Κυριακή θα είναι ερωτική για σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα θα είστε λαμπεροί. Την Τρίτη πιθανόν να απογοητευτείτε από μία είδηση για την δουλειά σας. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας τις σχέσεις σας θα τις διακατέχει η ψυχρότητα. Στα μέσα της εβδομάδας τα σχέδια σας σταθεροποιούνται , συζητήσεις ζωηρές δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα έρθετε κοντά με το σύντροφο σας ή με κάποιο συνεργάτη σας.
Προηγούμενο άρθροΑκάθεκτη προς την επιστροφή της στην Α2 συνεχίζει η Δόξα Λευκάδας
Επόμενο άρθροΥποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας ο Σπύρος Μαργέλης