Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 14 – 20 Οκτωβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη θα σας χαρίσει ευχάριστες επαφές και θα νιώσετε συναισθήματα που δεν τα περιμένατε. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας θα είστε το κέντρο της προσοχής. Προσοχή στο αλκοόλ και στα φάρμακα.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα συναισθήματα σας θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα . Έχετε μια περίεργη ψυχολογία και υπάρχει μια συναισθηματική ανισορροπία. Το σαββατοκύριακο βρίσκεστε στο δικό σας κόσμο , χαμένοι στο όνειρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα οι εκπλήξεις δεν θα λείπουν και θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο ή τους φίλους σας. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη θα είστε πολύ ευαίσθητοι και προσοχή σε ατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι μια εβδομάδα που νιώθετε πολύ πίεση στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας. Παρόλο που οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν θα λείπουν εσείς ως το τέλος της εβδομάδας θα νιώθετε εγκλωβισμένοι.

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη αφού ευκαιρίες από αγαπημένα ή σημαντικά πρόσωπα δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη θα είστε δυναμικοί και δημιουργικοί. Προσοχή και σε πιθανόν οικονομικές εξαπατήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις που δεν τις περιμένατε από την οικογένεια σας. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη της Σελήνης θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Επίσης μπορεί να απογοητευτείτε ή να συγκρουστείτε με το σύντροφο σας.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα με την έκλειψη της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,οι σχέσεις σας είτε προσωπικές , είτε επαγγελματικές ή οικογενειακές θα είναι έντονα συναισθηματικές. Προσέχετε την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας.Με την έκλειψη Σελήνης του σαββάτου θα σας απασχολήσει η δουλειά και η υγεία σας. Η φαντασία σας θα είναι ανεπτυγμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις για τα συναισθηματικά σας που δεν τις περιμένατε. Επίσης θα γνωρίσετε και καινούργια πρόσωπα και πιθανόν να ερωτευτείτε. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη θα είστε πολύ ευαίσθητοι. Η πίεση και τα μπερδέματα δε θα λείπουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε πολύ ενέργεια και πολύ πάθος. Στα μέσα της εβδομάδας ευχάριστες εξελίξεις στην οικογένεια σας θα σας δώσουν χαρά. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη τα διλήμματα δε θα λείπουν και πιθανόν να απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να κάνετε μια νέα γνωριμία και να χαρείτε. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη θα προβληματιστείτε με τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντος σας. Προσοχή και σε οικονομικές εξαπατήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη απέναντι από το ζώδιο σας θα είστε νευρικοί με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να λάβετε ένα έσοδο που δεν το περιμένατε. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας.

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το IEEE Day 2013
Επόμενο άρθροΛαϊκοδημοτικό γλέντι στα Χαραδιάτικα με την Διαλεχτή