Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2014/03/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 3 – 9 Μαρτίου.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα για πολλούς από σας θα είναι παραγωγική. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας μπορεί να έχουν διαταραχθεί από την άλλη όμως σας συμβαίνουν σημαντικά πράματα που σας κάνουν να χαίρεστε.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα επαγγελματικά σας θέματα προωθούνται. Ο Ερμής είναι ορθόδρομος πλέον. Ένα σχέδιο σας μπαίνει σε εφαρμογή και  θα έχει επιτυχία. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε αισθησιακοί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα σχέδια σας , επαγγελματικά , αισθηματικά ,καλλιτεχνικά αυτή την εβδομάδα μπαίνουν σε αναμονή , κάνετε υπομονή. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βάλετε τα σχέδια σας σε μία τάξη. Την Πέμπτη με τον Δία σε ορθή φορά στο ζώδιο σας σας δίνει ελπίδες για καλύτερες μέρες. Την Κυριακή με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πιο ευαίσθητοι.
 
ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με την δουλειά σας. Η σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα θα είναι περίεργη. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι ήρεμη για σας. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας τα ερωτικά σας θα ευνοούνται. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα αλλά θα βρεθείτε και με τους φίλους σας.
 
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας τα σχέδια σας προωθούνται , εκφράζεστε ελεύθερα. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά οι μέρες θα είναι πιο ερωτικές. Με τον Άρη όμως ανάδρομο οι έγνοιες δε θα λείπουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με έντονο πάθος και το ενδιαφέρον σας στραμμένο στο σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας .
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Άρη ανάδρομο ο εκνευρισμός και οι καθυστερήσεις στα σχέδια σας δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα δείτε ότι γίνονται κάποιες αλλαγές στη ζωή σας. Τα οικονομικά σας θα είναι καλύτερα. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας ή με κάποιο συνεργάτη σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ερμή σε ορθή φορά στο ζώδιο σας η επικοινωνία βελτιώνεται. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Το σαββατοκύριακο θα διασκεδάσετε αλλά θα φλερτάρετε.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Είναι μια περίοδος αλλαγών για εσάς. Δύσκολα μπορεί κάποιος να γκρεμίσει την πίστη σας στο όνειρο. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.
Προηγούμενο άρθροΠράκτορες βάλουν κατά του τουρισμού μας
Επόμενο άρθρο16 λόγοι που οι Ελληνες είναι καλύτεροι