Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/11/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαΐρα.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τον Ερμή ανάδρομο θα δείτε τα σχέδια σας να καθυστερούν. Το σαββατοκύριακο είναι καλό για να βρεθείτε με τους φίλους σας να διασκεδάσετε γιατί όχι και να ερωτευτείτε.
ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι. Αποφύγετε τις συναλλαγές με τρίτους. Το σαββατοκύριακο μην κάνετε πολλά έξοδα είτε σε αγορές είτε σε διασκεδάσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή ανάδρομο και οι παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφο σας δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας και θα περάσετε καλά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τον Ερμή να παίρνει ανάδρομη πορεία προσέχετε τα λόγια σας. Προς το τέλος της εβδομάδα
ς θα βρεθείτε με τους φίλους και τους συγγενείς σας. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας.
ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πολύ ευαίσθητοι. Και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή οι διάφορες υποθέσεις σας θα περιμένουν για λίγο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή ανάδρομο και εσας να είστε μπερδεμένοι. Την Πέμπτη και την Παρασκευή με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πιο συγκεντρωμένοι ενώ ένα σημαντικό πρόσωπα θα σας βοηθήσει.
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τον Ερμή να γίνεται ανάδρομος οι ερωτικές και οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι μία πάνω μία κάτω. Το σαββατοκύριακο οι απολαύσεις δεν θα λείπουν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά σας σας απασχολούν. Οι φίλοι είναι κοντά σας και σας βοηθούν. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα προσέξτε τις συζητήσεις , τις συμφωνίες που θα κάνετε. Το σαββατοκύριακο ευχάριστα θα είναι τα πράγματα με το σύντροφο σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα υπάρχει ένα παρασκήνιο και επομένως οι πληροφορίες που λαμβάνετε να είναι και λάθος. Προσέχετε για να μην σχολιαστείτε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ερμή ανάδρομο προσέξτε την κοινωνική σας ζωή . Θα σας απασχολήσει η ερωτική σας ζωή. Το σαββατοκύριακο θα περάσετε καλά με τον σύντροφο σας.
ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα αναστάτωση θα επικρατήσει στα επαγγελματικά σας και δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε. Το σαββατοκύριακο κάνετε ένα πάρτυ και καλέστε τους φίλους σας.

Προηγούμενο άρθροΕξόρμηση με τον ΕΟΣ Πρέβεζας στο όρος Βίτσι στη Φλώρινα
Επόμενο άρθροΕκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βασιλική